Disclaimer

Semua maklumat di laman web ini diterbitkan dengan niat yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. Sweetlunagold.blogspot.com tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda dapati di laman web ini (sweetlunagold.blogspot.com), adalah di atas risiko anda sendiri. Sweetlunagold.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web kami, anda boleh melawat laman web yang lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan link hanya ke laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman ini. Pautan ke laman web lain tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat pada laman web tersebut. Pemilik laman web dan kandungannya boleh berubah tanpa notis dan boleh berlaku sebelum kita mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah berubah.

Anda perlu sedar bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan syarat-syarat yang di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak dasar privasi laman-laman ini dan juga "Terma &  Syarat" mereka sebelum melibatkan diri dalam apa-apa perniagaan atau memuat naik apa-apa maklumat.

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Keahlian

Nama Penuh:
Email:
Username (2 perkataan - contoh nash gold) :
No. Telefon:
Alamat 1 :
Alamat 2 :
Alamat 3 :
Bandar :
Poskod :
Negeri :
Pilihan Pakej: Pakej Gold (RM350)
Pakej Solid Gold (RM450)
Pakej Super Power Gold (RM3,800)
Caj Penghantaran: Semenanjung (RM6.35)
Sabah / Sarawak / Labuan(RM10.60)
Pembayaran : Maybank
CIMB
Kad Kredit melaui Paypal (caj 4% akan dikenakan)
Komen (Sekiranya ada) :

Get your own free form like this one.