Kenapa Powergold?

PEMBEKAL UTAMA GOLDBAR, DINAR DAN BARANG KEMAS
PowerGold adalah syarikat pengeluar dan pembekal utama Gold Bar. Syarikat menawarkan harga TERBAIK dan samping itu menyediakan peluang perniagaan Emas dengan modal yang sangat Minimum!
Perniagaan PowerGold adalah membeli dan menjual emas pada harga kilang. Produk PowerGold terdiri dari Gold Bar, Dinar dan Barang Kemas. Matlamat utama syarikat membudayakan Rakyat Malaysia atau lain-lain Negara menyimpan Emas sekurangnya 1 gram setiap 1 bulan
PowerGold juga bersedia untuk membantu usahawan baru untuk menceburi bidang perniagaan Emas hanya secara Online. Inilah peluang terbaik untuk kita menjadi usahawan Emas Online tanpa perlu mengeluarkan modal yang besar dan kos selenggara bulanan yang tinggi, hanya gunakan kuasa di hujung jari tanpa sempadan.
POWERGOLD membawa 3 teras utama / konsep yang menjadi kekuatan pada syarikat untuk berdaya saing dan berbeza dengan syarikat yang lain.
1 – SAVING
2- TRADING
3- NETWORKING
SAVING, adalah konsep yang utama di bawa oleh POWERGOLD.BIZ. Produk utama adalah emas, amat sesuai untuk saving. Kerana emas merupakan matawang dan juga logam yang paling bernilai untuk simpanan masa hadapan. Setiap orang mampu untuk menyimpan emas sekecil 1 gram sebulan. Ini merupakan kempen yang di bawa oleh POWERGOLD.BIZ kepada masyarakat supaya celik emas.
TRADING, setiap ahli POWERGOLD.BIZ adalah usahawan emas online dengan modal keahlian yang paling rendah. Mampu disertai oleh segenap lapisan masyarakat. Jual beli emas, dapatkan untung runcit, upah yg murah, serta harga yang murah dari pasaran. Mutu emas dan berat yang tepat menjadi kekuatan dan faktor penting dalam perniagaan. Namun TRADING di dalam POWERGOLD.BIZ bukanlah pilihan utama tetapi ianya sebagai bonus tambahan untuk setiap ahli berjinak-jinak dengan perniagaan emas.
NETWORKING, merupakan pilihan utama bagi mereka yang inginkan kebebasan kewangan. Cara terbaik untuk kembangkan perniagaan. Susah pada permulaan, 3-6 bulan pertama, namun pendapatan akan berterusan dan meningkat setiap bulan dengan perkembangan networking. Teamwork dan bonus yang banyak serta plan berkebajikan menjadi pilihan utama setiap ahli. Konsep ini juga merupakan satu platform untuk mencapai pendapatan secara PASIF. Sampai masa, duit akan bekerja untuk anda.

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Keahlian

Nama Penuh:
Email:
Username (2 perkataan - contoh nash gold) :
No. Telefon:
Alamat 1 :
Alamat 2 :
Alamat 3 :
Bandar :
Poskod :
Negeri :
Pilihan Pakej: Pakej Gold (RM350)
Pakej Solid Gold (RM450)
Pakej Super Power Gold (RM3,800)
Caj Penghantaran: Semenanjung (RM6.35)
Sabah / Sarawak / Labuan(RM10.60)
Pembayaran : Maybank
CIMB
Kad Kredit melaui Paypal (caj 4% akan dikenakan)
Komen (Sekiranya ada) :

Get your own free form like this one.